Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2013 18:38 - Писна ми от твоята фригидност!
Автор: geshabinev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 604 Коментари: 0 Гласове:
2



Пак не си измила чиниите, макар че специално за целта ти купих съдомиялна машина. Можеше поне веднъж, за разнообразие, да свършиш нещо полезно.
Даже не ме поглеждаш, като влизам, и без съмнение отсреща на скайпа ти е мъж. Представяш му се за секс-фурия, ама отбираш само от виртуален секс, иначе си напълно и безвъзвратно фригидна. Съжалявам, но това е горчивата истина.
Тоя път си учудващо любезна - отговаряш на поздрава ми, и това ми дава кураж да попитам няма ли да си лягаме вече. Приемаш!? Днес очевидно е един от щастливите ми дни. Защо пък да не опитам пак - може да не си чак толкова непоправимо фригидна?
От цялото си сърце желая любовта ни да е наистина пълнокръвна - да те ощастливявам и физически, а не само емоционално и интелектуално. Разбирам, че имаш проблеми с либидото, но защо не отидем най-после на сексолог? Все ще те посъветва нещо полезно.
Гледаш с интерес любовната игра по секс-канала, дори ми изглеждаш леко възбудена (дай, Боже!). Изключвам телевизора и започвам да възпроизвеждам показаното, при това го правя с любов, не като порно-актьора - заради хонорара си.
Целувам те с всичката нежност, на която съм способен, а тя клони към безкрайност. И струи от пръстите ми, които галят врата ти, раменете ти, червените ти коси, миглите върху зелените очи. Кожата ти е топла като пясъка на плажа, още по-красива си от обикновено и у мен изригва мечтата най-после да те доведа до оргазъм.
Разхождам се по всички Джи-точки. Устните и ръцете ми работят в пълен синхрон. Прониквам в теб леко и празнично като нож в сватбена торта, започвам работа и хвърлям всичката си сила, воля и енергия, за да изживееш най-после насладата, а и аз най-после да се насладя на отколе мечтаните женски стенания. Опитвам. Опитвам. Опитвам. Но все едно, че съм с куклата от секс-шопа...
Ужасно съжалявам, скъпа. Обичам те оттук до края на света и по-нататък. Но вече наистина ми писна. Знам телефонния номер на една проститутка.


Тагове:   неправда,   унижение,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: geshabinev
Категория: Забавление
Прочетен: 16659
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930