Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2013 21:18 - В час по трудово
Автор: geshabinev Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 724 Коментари: 0 Гласове:
1



Беше най-обикновен сутрешен ден.Седмокласникът Пешо закусваше пържени филийки,когато се осети, че закъснява за училище. Пешо беше добър ученик, стараеше се да е добър към всички учители, но госпожа Паткова ,учителката по информатика, ненавиждаше милия Пешо. Почти всеки петък, когато Пешо имаше информатика тя го гоняше без никаква причина.

   Днес беше петък. Пешо се притесняваше, защото имаше информатика. Той беше толкова притеснен от този факт, че във всички часове той стоеше на тръни.

   Дойде петият час. Часът по информатика. Този път стана нещо феноменално. Госпожа Паткова не изгони Пешо. От превъзбуденост и гордост Пешо влезе в стаята по трудово, следващият час, с феноменално задно тройно салто ,Пешо беше феноменален гимнастик. С това задно тройно салто, Пешо само си спечели ненавистта на господин Тазобедрев, който между другото беше мил даскал, но явно днес не бе на кеф. През целият час Пешо се държа ужасно и заслужи да бъде изгонен. Господин Тазобедрев изгони Пешо заедно с неговия най-добър приятел Петър. Тъй като това беше последен ден Пешо и Петър решиха да си тръгнат. На излизане от ОУ ,,Елин Пелин“ Бургас , двамата другари се натъкнаха на класната им – госпожа Димитринка Иванова. Тя беше учител по биология. Пита ги защо си заминават 10 минути след като е започнал часът. Пешо, който беше много умно дете и отговори, че не трябва да гледа какво правят учениците, а какво прави тя. Пешо каза също, че тя им дава пример да не влизат в часовете си. Иванова Очевадно се разстрои и напусна компанията като едва сдържаше сълзите си. Пешо и Петър се прибраха, ядоха сладолед и дюнер, докато всички ученици в ОУ,,Елин Пелин“ Бургас се мъчеха да угаждат на даскалите.

По идея на: Георги Бинев
Писател: Георги Бинев


Тагове:   ден,   час,   един,   пешо,   По,   втори,   НА,   Петър,   трудово,   пелин,   елин,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: geshabinev
Категория: Забавление
Прочетен: 16644
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930